ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σε μια καθημερινότητα με τόσο γρήγορους ρυθμούς, δεν αρκεί να τρέξεις, επιβάλλεται να κάνεις το άλμα.

Κάθε μια επιχείρηση είναι ένα ξεχωριστό περιβάλλον με τα δικά της χαρακτηριστικά, που απαιτεί μια μοναδική καμπάνια. Πολλές φορές πρέπει να μπορείς να δεις μακριά, να ξεκινήσεις από την αρχή όσες φορές χρειαστεί, να δημιουργήσεις από το μηδέν, έχοντας την εμπειρία μα περισσότερο τη διάθεση να μάθεις και να ακούσεις. Να αφουγκραστείς τις ανάγκες, να προβλέψεις τις τάσεις και να αξιοποιήσεις τα δεδομένα σε ένα τελικό αποτέλεσμα που δεν είναι μια υπηρεσία, αλλά μια εμπειρία. Η επιτυχία είναι εμπιστοσύνη, συνεργασία και προσπάθεια για συνεχή εξέλιξη. Η διαφημιστική εταιρεία Jump Creations σας προσφέρει νέες ιδέες, έξυπνες καμπάνιες στην προσωπικότητα της εκάστοτε επιχείρησης, αλλαγές και προτάσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η καινοτομία, η διαφοροποίηση και ο χαρακτήρας σε αντιδιαστολή με το απρόσωπο και το τυποποιημένο, είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

 

Είμαστε δίπλα σας για να πετύχετε τους στόχους σας!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛEΞΕΤΕ ΤΗΝ JUMP ;

Γιατί είμαστε δίπλα σας από τα πρώτα κιόλας βήματα της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Ανεβαίνουμε μαζί δίπλα δίπλα αξιοποιώντας κάθε μέσο διαφήμισης που είναι κατάλληλο για εσάς. Προσαρμόζουμε και διοχετεύουμε το budget της διαφήμισης της επιχείρησής σας για να έχετε την βέλτιστη απόδοση σε πωλήσεις και αναγνωρισιμότητα.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ;

Καλύπτουμε ένα μεγάλος εύρος υπηρεσιών διαφήμισης ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Ο βασικός πυλώνας μας είναι η διαχείριση των Social Media, Facebook & Instagram και η δημιουργία μοναδικού υλικού όπως οι φωτογραφίες και τα βίντεο.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ;

Αυτό εξαρτάται από τον κλάδο στον οποίο υπάγεται η επιχείρησή σας. Πολλές επιχειρήσεις έχουν την άμεση ανάγκη να διαφημιστούν στο Facebook & Instagram, άλλες στο Google και άλλες επιχειρήσεις σε όλα ή και περισσότερα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Αυτό το μελετάμε και το εξετάζουμε εμείς με όλη την ομάδα μας και κατόπιν σας υποδεικνύουμε το μέσο που σας ταιριάζει αλλά και θα αποφέρει τα περισσότερα αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ;

Στην πρώτη φάση της συνεργασίας μας έρχεται σε επαφή ένας εκπρόσωπος μας και κλείνουμε ένα ραντεβού στα γραφεία μας ή στον δικό σας χώρο έτσι ώστε να κάνουμε την πρώτη επαφή και να καταγράψουμε όλες σας τις ανάγκες. Κατόπιν επικοινωνούμε ξανά μαζί σας για να σας αναλύσουμε όλο το marketing plan που έχει ετοιμάσει η ομάδα μας για να ξεκινήσει η συνεργασία μας!

ΠΟΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα των δημοσιεύσεων! Φυσικά θα πρέπει να υπάρχει ένα εύλογος αριθμός αναρτήσεων στο Facebook (2-3 post την εβδομάδα) έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η υπενθύμιση αλλά και η ενημέρωση στο κοινό χωρίς να κουράζουμε.

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ;

Οι φωτογραφήσεις  θα πρέπει να γίνονται 2 φορές τον χρόνο. Η μία θα πρέπει να γίνεται την άνοιξη προς το καλοκαίρι και η δεύτερη τον χειμώνα.

ΕΧΩ ΗΔΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ;

Ναι φυσικά και μπορούμε! Συνεχίζουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες που ήδη έχετε, τις βελτιστοποιήσουμε και δημιουργούμε νέες.